تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/04/24 - 17:02
کد خبر: 539591

لاوروف: ایران از ما بعد از جنگ کمک نخواسته است./ واکنش به تهدید ۵۰ روزه ترامپ

لاوروف: ایران از ما بعد از جنگ کمک نخواسته است./ واکنش به تهدید ۵۰ روزه ترامپ

وزیر خارجه روسیه در اظهاراتی در نشست وزرای خارجه سازمان شانگهای در چین به تهدیدات ترامپ علیه روسیه واکنش نشان داد و تاکید کرد که هیچ نگرانی درباره آن نداریم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در یک نشست خبری در حاشیه نشست وزرای خارجه سازمان شانگهای در چین در واکنش به تهدید ۵۰ روزه دونالد ترامپ برای دستیابی به توافق بر سر جنگ اوکراین گفت، «پنجاه روز؟ پیشتر گفته بودند ۲۴ ساعت، بعد شد صد روز.. ما همه این حرف‌ها را شنیده‌ایم. مسکو می‌خواهد بداند واقعاً پشت این بیانیه‌ها چه چیزی نهفته است.»

وی با اشاره به تلاشهای اروپا برای کشاندن آمریکا به گرداب تحریمها افزود: «اتحادیه اروپا به‌طور وسواس‌گونه‌ای می‌کوشد آمریکا را بیشتر و بیشتر وارد گرداب تحریم‌های ضدروسی کند. اما در نهایت، تنها کسانی که از این جنگ اقتصادی آسیب خواهند دید، همان طراحان آن هستند.»

او تأکید کرد، «برای کسی چاله نکنید وگرنه خودتان در آن خواهید افتاد»، تحریم‌ها بیشتر از روسیه به اروپا آسیب می‌رساند.

لاوروف در واکنش به تهدید رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر اعمال تعرفه‌های سنگین، تاکید کرد، «ما پیشتر هم تحریم‌ها را مدیریت کرده‌ایم، این یکی را هم پشت سر خواهیم گذاشت. شرکای تجاری ما از تعامل سودمند دوجانبه دست نخواهند کشید.»

وی با اشاره به اینکه نگرانی ای درباره تهدیدات ترامپ علیه روسیه نداریم افزود، همه از جمله ترامپ می‌دانند که روند دلارزدایی «قابل توقف نیست».

هیچ مدرکی دال بر توسعه سلاحهای هسته‌ای در ایران وجود ندارد

وزیر خارجه روسیه در پاسخ به پرسشی درباره نقش روسیه در تنش‌های فزاینده میان ایران و اسرائیل، نیز گفت: «تهران از ما درخواست کمک برای بازسازی پس از حملات آمریکا و اسرائیل نکرده است. ما با وزیر خارجه ایران درباره راه‌حل‌های صلح‌آمیز برای برنامه هسته‌ای این کشور گفت‌وگو کرده‌ایم.»

وزیر خارجه روسیه همچنین درباره دیدارش با عباس عراقچی وزیر خارجه ایران افزود، وزرای خارجه روسیه و ایران «راه‌های مختلفی را برای رسیدن به یک راه‌حل مسالمت‌آمیز که به توافقات حاصل شده با ایران احترام بگذارد» مورد بحث قرار دادند.

لاوروف افزود: «ایران سال‌ها پیش رسماً موافقت کرده است که از توسعه سلاح‌های هسته‌ای دست بکشد» و حتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی هیچ مدرکی دال بر چنین برنامه‌ای ارائه نکرده است.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بازبینی عضویت در NPT
نخستین گشت‌های دریایی مجاهدان انصارالله در باب‌المندب
عضویت ایران در بریکس و شانگهای یادگار شهید رئیسی
"عراقچی" دیپلماسی خودش را اصلاح نکند بازخواست خواهد شد!
تعداد جزایر آزادشده توسط انصارالله به ۴ رسید
فتح مبین انصارالله اثبات کرد، امنیت کالایی خریدنی نیست
خبر خوب برای افزایش قیمت نفت / تولید نفت عربستان و روسیه ۵.۵ میلیون بشکه کاهش پیدا کرد!
به حوثیان یمن
حملات هوایی سعودی‌ها به شهر تازه آزاد‌ شده المخا 
صعود والیبال ایران به نیمه نهایی آسیا با عبور از چین‌تایپه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب پس از کنترل جزیره میون
تقاضای عجیب رئیس‌جمهور لبنان از صهیونیست‌ها
 ۴شهید تجمعات مشهد با دستور رهبر انقلاب، شهید محسوب شدند
کارزار محاکمه حسن روحانی به عدد بی‌سابقه ۷۰۰ هزار امضا رسید
بحران بیخ گوش آمریکاست!
بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل: مقاومت هزینه دارد اما نتیجه‌اش تاریخ را عوض می‌کند
عربستان در عملیات ساحل غربی یمن دخالت کند، راس التنوره هدف قرار خواهد گرفت
قیمت نفت ۵ دلار ریخت/ باز هم پای عراقچی در میان است
اقدامات تخریب‌گرانه آژانس، کشورها را به سمت خروج از (NPT) سوق خواهد داد
قیمت گازوئیل در آمریکا برای اولین بار ۶ دلاری شد
فیلم | تصاویری از مورد اصابت قرار گرفتن شناور بدون سرنشین آمریکایی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top